Siirry pääsisältöön

Pieni kiinalainen paketti

Poikamme seuraavat intensiivisesti tubettajia ja sieltä leviäviä ns. virikkeitä. Fidget spinnereitä on tilattu itselle ja kavereille. Nyt on kuitenkin odotettu viimeisintä pakettia Kiinasta kuukausi, no ainakin melkein. Eilen se pieni paketti sitten saapui. Ihania minimaalisia kiinalaisia kirjoitusmerkkejä täynnä!
Tämä mokuru olisi tarkoitus saada tönäistyä takaisin pystyasentoon. Voi olla, että juhannuksena treenataan...

Tällä postauksella osallistun Pienen Linnun kuvahaasteeseen: Pieni. Käy katsomassa muita pieniä täältä.

-Hannele
Kommentit

 1. Ihana! Enpä ole tuollaisesta aiemmin kuullutkaan :-)

  VastaaPoista
 2. Hauska! Klikkasin tuota viimeistä kuvaa ja jäin odottamaan videota :D Minullekin tuli tuommoinen Kiinapaketti mutta siellä oli vain tylsiä vetoketjuja. Hih ihana vastaus haasteeseen <3 <3

  VastaaPoista
 3. Spinnereistä olen kuullut, mutta en tästä mokurusta.
  Mieleniintoinen ja kiva valinta haasteeseen.
  Leppoisaa juhannusta!

  VastaaPoista
 4. Kaikenlaisia vempaimia :D

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos käynnistäsi!
Onnea oloon!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Joulu(kuusi)kalenterin 3. luukku

Kalenterin kolmannesta luukusta löytyy vinkit valonauhan käyttöön kuusta muotoillessa.


Valoisaa odotusta! -Hannele

Siistiä märkähuovutusta

Märkähuovutus jää usein aloittamatta sen hankaluuden vuoksi; milloin liian märkää, milloin liian aikaa vievää, milloin liian saippuaista, milloin liian haisevaa, milloin ei ole tarpeeksi tilaa ja niin edelleen.

Tässä on nyt teille tapa, jolla saatte huovutettua kivuttomasti nurkkiin pyörimään jääneet villat. Tämä onnistuu lastenkin kanssa ja melkeinpä vaikka olohuoneen pöydällä. Tämä tyyli sopii myös heille, jotka eivät voi paljain käsin huovuttaa.


Isomman pussin kanssa työskentelemällä saa aikaiseksi suuremman villapalan. Tai monta pientä huovutettua palaa voi ommella isommaksi kokonaisuudeksi esim. vauvan peitoksi. Nämä valmiit villapalat ovat kuivuttuaan valmiita leikattaviksi kortteihin, heijastimiksi, avaimenperiksi tai sorminukeiksi. Sellaisenaan sopii glögimukin alle tai paikaksi neuletakkiin.

Milloin viimeksi teit märkähuovuttamalla jotain?
-Hannele

Kotitekoista maalaamista

Tein testejä etikalla ja teräsvillalla värjäämisestä. Netissä kiertävät ohjeet neuvovat käyttämään nimenomaan omenaviinietikkaa. Otin riskin ja käytin tavallista etikkaa pohjana.

Testiliuskat on tehty parin vuorokauden ikäisellä seoksella. Eka levitys on ollut yhden vrk:n jälkeen seoksen valmistamisesta ja toinen levityskerta sitten kahden vuorokauden jälkeen.