Asuntomessut 2017/3

Kuva
Vielä yksi katsaus Mikkelin asuntomessuille. Nyt katse seinille ja ikkunoihin. Verhoviritelmiä näkyi vähän ja ne joihin kiinnitin huomioni, olivat simppeleitä ja onnistuneita valintoja kokonaisuuteen nähden.

Taulut olivat tulleet mukaan sisustukseen! Todella monen kodin oleskelutiloista löytyi näyttävä maalaus tai taideteos. Valitettavasti myös käytävät ovat palanneet taloihin. Joissakin kohteissa toimivat kotigalleriana, mutta toisaalla ihan liian ahtaina kulkuväylinä. Joissakin kohteissa akustiikan hallinta oli tehty onnistuneesti huopateoksilla.Messukierroksen päätteeksi pääsin ystäväni luo yökylään kauniiden istutusten sekaan!


-Hannele

Tuulihattuilua

Täällä on ollut tuulihatut viikon verran pinnalla. Askartelin Kinuskikissan takuuvarmalla reseptillä yli kaksisataa tuulihattua meidän (Toivon Tilan) Syyskasvipäivään. Päivän ideana on toimia maanviljelijämieheni neuvontatyön edistäjänä ja lisätä syyskasvien viljelyä Suomessa. (Syyskasvit kylvetään syksyllä, talvehtivat ja sato korjataan pääsääntöisesti aikaisemmin kuin keväällä kylvettyjen.)
Karviaisten Tilan Katriina teki heidän VoimaPapu-härkäpavuista tahnaa, joilla täytin tuulihatut. Erilaisia ohjeita tahnoihin löytyy härkäpaputahna -haulla. Tässä nimenomaisessa tahnassa ei ollut kuin härkäpapuja, öljyä ja valkosipulia sekä koristeena ruohosipulia.

Näistä töhäyksistä innostuneena naapuritilan isäntä tilasi aamiaisvierailleen tuulihattuja härkistäytteellä. Siihen täytteeseen tuli härkäpapuja, öljyä, valkosipulia, creme fraichea, ruohosipulisilppua, sitruunamenua, mustapippuria ja suolaa.Lapset eivät ihastuneet härkistäytteeseen ainakaan heti. Heille maistuu perinteisemmin hillo- tai kinkkujuustotäytteellä. Fiinimpi iltapala on joskus paikallaan!Ja ei kun herkuttelemaan!
-Hannele

Kommentit

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...