Asuntomessut 2017/3

Kuva
Vielä yksi katsaus Mikkelin asuntomessuille. Nyt katse seinille ja ikkunoihin. Verhoviritelmiä näkyi vähän ja ne joihin kiinnitin huomioni, olivat simppeleitä ja onnistuneita valintoja kokonaisuuteen nähden.

Taulut olivat tulleet mukaan sisustukseen! Todella monen kodin oleskelutiloista löytyi näyttävä maalaus tai taideteos. Valitettavasti myös käytävät ovat palanneet taloihin. Joissakin kohteissa toimivat kotigalleriana, mutta toisaalla ihan liian ahtaina kulkuväylinä. Joissakin kohteissa akustiikan hallinta oli tehty onnistuneesti huopateoksilla.Messukierroksen päätteeksi pääsin ystäväni luo yökylään kauniiden istutusten sekaan!


-Hannele

Heinäkuu 2017

Heinäkuussa mökkisauna oli ahkerassa käytössä! Vaikka sauna on ihan meidän pellon takana, niin on se vaan kuin minilomalle lähtis, kun kesäautolla suhauttaa rantaan. Vihtijärven betonikurssin simpukan kuoret olivat asettautuneet enkelimäisesti. Sukulaispariskunnan 60-vuotistaipaleen juhla aloitettiin metsäkirkossa.

Linnanmäki ja uuden keittiön fiilistely ovat olleet tämän kesän parasta antia! Heinäkuussa kudoin tilaustyötä,jonka viimeistely jatkuu vielä.

Osa työtäni on "maaseutukahvitusten" järjestäminen. Nyt keittelin Osmo-hankkeelle Pellonpiennarpäivään kuivurikahvit nuorimmaisen kanssa. Kotitekoiset pitaleivät ilahduttivat koko perhettä. Ja torilta saa kotimaista valkosipulia! Omat ovat hyvin vaatimattomia...

Käy katsomassa täältä lisää heinäkuun kollaaseja. Kaiken takana jälleen Pieni Lintu-blogi.

Ankeinta on ollut, että pudotin puhelimeni viimeistä kertaa ja kuvaukset ovat jääneet minimalistisiksi!

-Hannele

Kommentit

 1. Kauniin kesäisiä kuvia! Harmi tuo puhelimen tiputtaminen. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu harmi, mutta nyt uusi käytössä ja uudet ominaisuudet! ;)

   Poista
 2. Kauniin kesäisiä kuvia! Harmi tuo puhelimen tiputtaminen. :(

  VastaaPoista
 3. Ihana kollaasi! Mutta harmi tosiaan, että puhelin meni mäsäksi. Toivottavasti saat sen korjautettua tai uuden tilalle.

  VastaaPoista
 4. Sääli kännykkää, mutta onneksi saa uuden :D

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos käynnistäsi!
Onnea oloon!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...