Asuntomessut 2017/3

Kuva
Vielä yksi katsaus Mikkelin asuntomessuille. Nyt katse seinille ja ikkunoihin. Verhoviritelmiä näkyi vähän ja ne joihin kiinnitin huomioni, olivat simppeleitä ja onnistuneita valintoja kokonaisuuteen nähden.

Taulut olivat tulleet mukaan sisustukseen! Todella monen kodin oleskelutiloista löytyi näyttävä maalaus tai taideteos. Valitettavasti myös käytävät ovat palanneet taloihin. Joissakin kohteissa toimivat kotigalleriana, mutta toisaalla ihan liian ahtaina kulkuväylinä. Joissakin kohteissa akustiikan hallinta oli tehty onnistuneesti huopateoksilla.Messukierroksen päätteeksi pääsin ystäväni luo yökylään kauniiden istutusten sekaan!


-Hannele

Limaa!

Järjestän työkseni lasten synttäreitä meidän Toivon Vintillä ja tykkään uusia aiheita vuosittain. Nyt sitten valikoituivat lima, saippua ja smoothiet uusiksi synttäritekemisiksi. YouTube on pullollaan erilaisia limaohjeita. Olen testannut lasteni kanssa useita ohjeita paremmalla ja huonommalla menestyksellä. Usein mennään hyvin sormituntumalla.

Tässä on ohje limaan, joka taatusti toimii, mutta se ei ole kovin pitkäikäistä. Mutta jos esimerkiksi sellaista leikkiräkää tarvitsee, niin kannattaa kokeilla. Ainesosat ovat hyvin vaatimattomat: kirkasta liimaa, elintarvikeväriä ja ilmanraikastinta (jota en kyllä muuten käyttäisi!).


Lurauta kupin pohjalle kirkasta liimaa.

Tiputa tippa tai kaksi haluamaasi väriä
ja vaikka hileitä.

Sekoita tasaiseksi.

Suihkauta ilmanraikastinta liimaan ja sekoita. 

Ilmanraikastinta lisätään vähitellen.
Lima alkaa muodostua!

Kerää lima käsiin ja venyttele!

Käsiin voi hiukan lisätä nestesaippuaa tai ihovoidetta,
jos lima tarttuu sormiin.
Ilmanraikastimen suhauskin voi auttaa.

Ja ei kun rohkeasti kokeilemaan! Ihanan ällöttävää ja tahmaistakin!

P.S. Synttäreillä tehdään pitkäikäisempää limaa ihan kotiin asti vietäväksi...

-Hannele


Kommentit

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...