Siirry pääsisältöön

Valotalo

Viikonloppuna juhlitaan Pyhäinpäivää. Silloin saa oikein luvalla uppoutua muistoihin ja sytyttää kynttilät kotiin ja haudoille poisnukkuneiden muistoksi. Led-kynttilä on turvallinen vaihtoehto askarteluissa ja paikoissa, joissa pyörii lapsia tai lemmikkejä tai huonomuistisia.Maitotölkkikin käy mutta meillä sattui olemaan myslitölkki, joka on himpun verran tukevampi ja isompi kuin maitotölkki. Sen jälkeen voi aloittaa vaikkapa unelmatalon rakentamisen askarteluveitsen ja pensselin kanssa. Maaliksi sopii loistavasti kalkkimaali jättäen kauniin himmeän pinnan. Akryylimaali sopii myös erinomaisesti.


Peilin avulla saa useamman talon...
Kaunista ja lempeää pyhäinpäivää kaikille!

-Hannele

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Siistiä märkähuovutusta

Märkähuovutus jää usein aloittamatta sen hankaluuden vuoksi; milloin liian märkää, milloin liian aikaa vievää, milloin liian saippuaista, milloin liian haisevaa, milloin ei ole tarpeeksi tilaa ja niin edelleen.

Tässä on nyt teille tapa, jolla saatte huovutettua kivuttomasti nurkkiin pyörimään jääneet villat. Tämä onnistuu lastenkin kanssa ja melkeinpä vaikka olohuoneen pöydällä. Tämä tyyli sopii myös heille, jotka eivät voi paljain käsin huovuttaa.


Isomman pussin kanssa työskentelemällä saa aikaiseksi suuremman villapalan. Tai monta pientä huovutettua palaa voi ommella isommaksi kokonaisuudeksi esim. vauvan peitoksi. Nämä valmiit villapalat ovat kuivuttuaan valmiita leikattaviksi kortteihin, heijastimiksi, avaimenperiksi tai sorminukeiksi. Sellaisenaan sopii glögimukin alle tai paikaksi neuletakkiin.

Milloin viimeksi teit märkähuovuttamalla jotain?
-Hannele

Kotitekoista maalaamista

Tein testejä etikalla ja teräsvillalla värjäämisestä. Netissä kiertävät ohjeet neuvovat käyttämään nimenomaan omenaviinietikkaa. Otin riskin ja käytin tavallista etikkaa pohjana.

Testiliuskat on tehty parin vuorokauden ikäisellä seoksella. Eka levitys on ollut yhden vrk:n jälkeen seoksen valmistamisesta ja toinen levityskerta sitten kahden vuorokauden jälkeen.


Joulu(kuusi)kalenterin 3. luukku

Kalenterin kolmannesta luukusta löytyy vinkit valonauhan käyttöön kuusta muotoillessa.


Valoisaa odotusta! -Hannele