Siirry pääsisältöön

Joulukalenteri 2017/1

On aika kääntyä kohti joulua ihan todella. Joulukuun eka aloittaa joulukalenterin, jossa tänä(kin) vuonna on vahvasti mukana kierrätys ja leppoisat ideat.


Ensimmäisenä esittelen himmelikranssin, jonka selkeät ohjeet löytyvät Paperipöllöltä ja monelta muulta kätevältä bloggaajalta. Ostin ohuet pillit Suomalaisesta Kirjakaupasta ja käytin pillien valmista pituutta himmeliä kootessa. Pujottelin pillit ohueen metallilankaan. Toki voi käyttää lankaakin kokoamisessa. Lopuksi pujotin sisäkehään paksumman rautalangan jämäköittämään rakennelmaa. Mukavan monikäyttöinen kyhäelmä!


Huomiseen! Toivottavasti innostut kokeilemaan.

-Hannele

Kommentit

  1. Upea. Jään odottamaan toista luukkua. Josko jotain nakkisormille kokeiltavaa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kyllä löytyy nakkisormillekin näperrettävää. Ja tuo kranssi on yllättävän helppo tehdä, kannattaa kokeilla!

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitos käynnistäsi!
Onnea oloon!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Uusia silmälaseja odotellessa

Olen käynyt jo keväällä näöntarkastuksessa ja samalla sovitin uusia pokia. Mitään just unelmarillejä ei löytynyt, joten jätin asian hautumaan. Tukka harmaantuu kovaa vauhtia ja punaiset sangat tuntuvat liian räikeiltä naamalla. Ja tietysti kyllästyttää nämä samat ja monta vuotta vanhat rillit.

Katselin rillien tuunausvinkkejä pinterestistä ja en ollut ensimmäinen, joka halusi muuttaa vanhoja kehyksiään. :) Lähtökohtana siis muoviset ja punaiset kehykset. Olen sovittanut selkeästi nykyisiä tummempia kehyksiä, joten Sharpie Pen valikoimasta tummaa sävyä etsimään. Omistani löytyi tumma liila.


Tässä alkaa hahmottua rillien uusi sävy. Hiukan vaativaa tuo värittäminen ilman silmälaseja, kun nimenomaan lähinäkö ontuu. Mutta olen tyytyväinen lopputulokseen. Mielenkiinnolla seuraan, miten väri kestää käytössä.

-Hannele

Joulu(kuusi)kalenterin 3. luukku

Kalenterin kolmannesta luukusta löytyy vinkit valonauhan käyttöön kuusta muotoillessa.


Valoisaa odotusta! -Hannele

Pölyisen päivän päätös

Mitä hienoin päivä tyttäreni kanssa Naantalin Muumimaailmassa. Aurinko paistoi koko päivän. Tuuli viilensi paikoitellen ja Tasavallan presidentti näytti olevan Kultarannassa.Iho oli aurinkorasvan, pölyn ja hien sekoituksesta tahmea. Sauna lämpeni reissun päälle. Jotain kuorivaa piti keksiä, sillä kaikki kuorintavoidekokeilut on tullut käytettyä loppuun. Kaivelin kaappeja ja löytyihän kookosöljypurkki. Lusikalla sekaisin kookosöljyä, karkeaa merisuolaa ja käytetyt kahvinporot. Ei näytä kaikkein miellyttävimmältä, mutta hoitaa ihon kuorinnan mallikkaasti. Ja iho kiittää! (Naamalle tätä en kuitenkaan suosittele karkeuden vuoksi.)


Lämpimiä kesäpäiviä vaan lisää kiitos!
-Hannele