Siirry pääsisältöön

Joulukalenteri 2017/15


Pientä teknistä ongelmaa ja väsymystä havaittavissa. Mutta täältä aukeaa 15. luukku! 

Minä en ole kovin innokas piparkakkutalojen rakentaja. Ja miks en? No minusta ne talot maistuvat ihan hirvittäviltä seisottuaan ihailtavina ja närpittävinä. Siihen mulle on vastattu, että ei niitä tartte syödä. Noo tuollainen vastaus hiukan sotii minun ajatusmaailmaani vastaan. Mutta tänä vuonna on aloitettu taloprojektit. Ja syöjät ovat mukana projektissa.
Meillä tekijät ovat alakoululaisia ja ihan omaa suunnitteluaan toteuttavat. :) Kokosin sinulle Oikeita inspiraation lähteita Pinterestistä, ole hyvä. Klikkaa kuvaa!Inspiroidu perjantaihin!

-Hannele

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Joulu(kuusi)kalenterin 3. luukku

Kalenterin kolmannesta luukusta löytyy vinkit valonauhan käyttöön kuusta muotoillessa.


Valoisaa odotusta! -Hannele

Siistiä märkähuovutusta

Märkähuovutus jää usein aloittamatta sen hankaluuden vuoksi; milloin liian märkää, milloin liian aikaa vievää, milloin liian saippuaista, milloin liian haisevaa, milloin ei ole tarpeeksi tilaa ja niin edelleen.

Tässä on nyt teille tapa, jolla saatte huovutettua kivuttomasti nurkkiin pyörimään jääneet villat. Tämä onnistuu lastenkin kanssa ja melkeinpä vaikka olohuoneen pöydällä. Tämä tyyli sopii myös heille, jotka eivät voi paljain käsin huovuttaa.


Isomman pussin kanssa työskentelemällä saa aikaiseksi suuremman villapalan. Tai monta pientä huovutettua palaa voi ommella isommaksi kokonaisuudeksi esim. vauvan peitoksi. Nämä valmiit villapalat ovat kuivuttuaan valmiita leikattaviksi kortteihin, heijastimiksi, avaimenperiksi tai sorminukeiksi. Sellaisenaan sopii glögimukin alle tai paikaksi neuletakkiin.

Milloin viimeksi teit märkähuovuttamalla jotain?
-Hannele

Joulukalenteri 2017/5

Joulusiivous saattaa alkaa lastenhuoneesta hamahelmien järjestelyllä ja loppua hamahelmien silittämisellä. Siivous ei ehkä etene, mutta koristeita syntyy! Vanhat alustat vaan eivät tahdo kestää kuumuutta...Minkälainen sinun joulupallo on? Sinivalkoinen vai kuusenvihreä?
Hyvää juhlan aattoa! -Hannele