Siirry pääsisältöön

Joulukalenteri 2017/6


Hyvää itsenäisyyspäivää! Tänään pääset kurkistamaan Floristiikkatalon joulunäyttelyyn. Floristiopiskelijat ovat rakentaneet mielettömiä kukkakokonaisuuksia ja -asetelmia! Sieltä viimeistään nappaat mukaan satumaisen joulun.

Näyttely on Tuorlassa, ammattiopisto Livian tiloissa. Samoissa tiloissa on joulukukkamyyntiä. Minä valitsin syklaamit itsenäisyyskahvipöytään. Floristiikkatalon joulunäyttely avoinna 17.12. (Tuorlantie 1, Piikkiö) asti. Mene ja ihastu!

-Hannele

Kommentit

 1. Upeuksia tuolla kukkanäyttelyssä, onneksi on blogit saa ihastella :) Hyvä itsenäisyyspäivää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis eikö olekin upeita! Blogit avartaa omaa pihaa. ;)

   Poista
 2. Hyvää Itsenäisyyspäivää sinulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Hyvää Juhlavuotta sinullekin!

   Poista
 3. Oi voi, mahtavan näköistä. Pistän visusti mieleen, varmasti tullee sinne suunnalle asiaa lähipäivinä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin suosittelen! Kuvat eivät kerro täyttä tunnelmaa.

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos käynnistäsi!
Onnea oloon!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Joulu(kuusi)kalenterin 3. luukku

Kalenterin kolmannesta luukusta löytyy vinkit valonauhan käyttöön kuusta muotoillessa.


Valoisaa odotusta! -Hannele

Siistiä märkähuovutusta

Märkähuovutus jää usein aloittamatta sen hankaluuden vuoksi; milloin liian märkää, milloin liian aikaa vievää, milloin liian saippuaista, milloin liian haisevaa, milloin ei ole tarpeeksi tilaa ja niin edelleen.

Tässä on nyt teille tapa, jolla saatte huovutettua kivuttomasti nurkkiin pyörimään jääneet villat. Tämä onnistuu lastenkin kanssa ja melkeinpä vaikka olohuoneen pöydällä. Tämä tyyli sopii myös heille, jotka eivät voi paljain käsin huovuttaa.


Isomman pussin kanssa työskentelemällä saa aikaiseksi suuremman villapalan. Tai monta pientä huovutettua palaa voi ommella isommaksi kokonaisuudeksi esim. vauvan peitoksi. Nämä valmiit villapalat ovat kuivuttuaan valmiita leikattaviksi kortteihin, heijastimiksi, avaimenperiksi tai sorminukeiksi. Sellaisenaan sopii glögimukin alle tai paikaksi neuletakkiin.

Milloin viimeksi teit märkähuovuttamalla jotain?
-Hannele

Joulukalenteri 2017/5

Joulusiivous saattaa alkaa lastenhuoneesta hamahelmien järjestelyllä ja loppua hamahelmien silittämisellä. Siivous ei ehkä etene, mutta koristeita syntyy! Vanhat alustat vaan eivät tahdo kestää kuumuutta...Minkälainen sinun joulupallo on? Sinivalkoinen vai kuusenvihreä?
Hyvää juhlan aattoa! -Hannele